Vanhan Keuruun joulutori

Vanhan Keuruun joulutori järjestetään lauantaina 11.12.2021 klo 11-15 Vanhan Keuruun alueella. Tapahtuma on joulutuotteiden, käsitöiden ja muiden paikallistuotteiden myyntitapahtuma.

Tapahtumapaikka on pappilan vanhassa kivinavetassa Kamanassa sekä Vanhan Keuruun alueella, osoitteessa Kangasmannilantie 4. Tapahtuman järjestävät Keurusseudun Partiolaiset ry yhteistyössä Vanhan Keuruun yrittäjien kanssa.

 

ILMOITTAUTUMINEN MYYJÄKSI

Ilmoittautumislomakkeella voit esittää toiveen paikasta ja siihen liittyvistä tarpeista. Myyntipaikkoja on Kamanan (kivinavetan) museosalissa ja yläkerrassa sekä pihapiirissä. Paikkojen koot ja hinnat näet ilmoittautumislomakkeelta.

Ilmoittautuminen vahvistetaan muutaman päivän kuluessa lomakkeen täytöstä sähköpostitse.

Myyntipaikkojen jaossa pyritään siihen, ettei saman tuotteen myyjiä/saman yrityksen tuote-edustajia ole liikaa. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtumassa on jo varattu seuraavat myyntipaikat (lista päivittyy pienellä viiveellä, tilanne 24.11.):
– kahvin ja glögin/kuuman mehun myynti
– vohvelien/lettujen myynti
– grillimakkaran myynti
– riisipuuron myynti
– havukranssien ja pallojen myynti
– ForEver aloevera -tuotteet
– Perfect Home -sisustustuotteet
– Oriflame
– paholaisenhillo
– hunaja

ILMOITTAUDU MYYJÄKSI KLIKKAAMALLA TÄTÄ LINKKIÄ!

 

ENNAKKO-OHJEET
Ilmoittautuneille myyjille lähetetään tarkemmat tapahtumatiedot sähköpostitse. Näissä ohjeissa kerrotaan mm. koronaan liittyviä ohjeita.

KYSELYT JA YHTEYDENOTOT AINOASTAAN SÄHKÖPOSTITSE:
keurusseudunpartiolaiset@gmail.com 

Tapahtumassa otetaan huomioon tapahtumahetkellä voimassa olevat koronaohjeistukset. Mikäli tapahtuma perutaan koronarajoitusten takia, ilmoitamme siitä heti, kun mahdollista. Tapahtuman peruuttaminen olisi kaikkien kannalta harmillista, mutta joissain tilanteissa se saatetaan joutua tekemään lyhyelläkin varoitusajalla.

Kiitämme kiinnostuksestasi tapahtumaa kohtaan! Järjestäjien puolesta toivomme, että tapahtuma saadaan toteuttaa pitkästä aikaa. Teemme parhaamme lämminhenkisen ja jouluisen myyntitapahtuman onnistumiseksi sekä myyjien että asiakkaiden kannalta!