Vanhan Keuruun syysmarkkinat

Vanhan Keuruun syysmarkkinat järjestetään aina syyskuun loppupuolella. Tapahtuma on syyssadon, käsitöiden ja muiden paikallistuotteiden myyntitapahtuma. Vuoden 2020 syysmarkkinat on suunniteltu pidettäväksi la 19.9.2020, mutta vallitsevan koronapandemian vuoksi lopullista päätöstä markkinoiden pitämisestä ei ole vielä tehty. Odotamme valtiovallan uusia määräyksiä yleisötapahtumia koskien ja toimimme niiden mukaan. Pahoittelut viivytyksestä!

Syysmarkkinat järjestetään Vanhan Keuruun alueella (Vanhan Pappilan pihapiirissä) osoitteessa Kangasmannilantie 4. Tapahtumaan voi ilmoittautua myyjäksi seuraavan linkin kautta: LOMAKE ON SULJETTU TOISTAISEKSI!

Ilmoittautumislomakkeella voit esittää toiveen paikasta ja siihen liittyvistä tarpeista. Toivomme, että varaat paikan, joka vastaa realistista tarvettasi.

Ilmoittautuminen vahvistetaan muutaman päivän kuluessa lomakkeen täytöstä sähköpostitse. Samalla vahvistetaan se, millä tavoin esitettyihin toiveisiin pystytään vastaamaan. Muista, että on kaikkien etu, että myyjien paikat vaihtelevat, eikä tapahtuma tunnu asiakkaalle vuodesta toiseen samalta ja jo koetulta!

Myyntipaikkojen jaossa pyritään siihen, että yhtä tuotetta pääsee myymään yksi myyjä.

Tarvittaessa lisätietoja voi kysyä sähköpostilla:
keurusseudunpartiolaiset@gmail.com

Tapahtuman järjestävät Keurusseudun Partiolaiset ry yhdessä Vanhan Keuruun yrittäjien kanssa. Tervetuloa mukaan!